Când se lansează Windows 9?

Când se lansează Windows 9?

După eşecul înregistrat cu Windows 8, Microsoft pare să-şi concentreze eforturile destul de repede, lucrând deja la următoarea revizie Windows, dar şi un pachet de actualizare pentru Windows 8 ce ar trebui să îndrepte o parte din greşelile pentru care actualul OS a fost aspru criticat.

Microsoft ar putea lansa Windows 9 în perioada lunii noiembrie 2014

Dacă totul decurge conform planurilor, Microsoft ar putea lansa următoarea versiune Windows în perioada lunii noiembrie 2014. Potrivit zvonurilor circulate pe website-ul Win8China, produsul nu va purta numele Windows 9 la momentul lansării, Microsoft dorind să separe astfel noul OS de faima negativă stârnită în jurul predecesorului său.

Informaţiile despre Windows 9 sunt puţine în acest moment. Ştim totuşi că prima versiune beta ar trebui să iasă la lumină în perioada lunii Ianuarie 2014, aducând o interfaţă şi mai bine optimizată pentru folosirea cu ecrane touch.

Între timp, Windows 8 va primi o actualizare ce poartă numele de cod Windows Blue. Programat pentru acest an, upgrade-ul include multe din funcţiile rezervate pentru Windows 9 şi are menirea de a uşura aşteptarea până când varianta completă va fi prezentată un an mai târziu în forma cunoscută momentan sub numele generic Windows 9.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult