Chrome app launcher a dispărut din ultima versiune a browser-ului. Îi va simţi cineva lipsa?

21.07.2016
Chrome app launcher a dispărut din ultima versiune a browser-ului. Îi va simţi cineva lipsa?
Chrome app launcher, de abia am apucat să interacţionăm de câteva ori… Asta s-a întâmplat deoarece nu erai chiar necesar. Aceleaşi aplicaţii pe care tu le afişai puteau fi accesate la fel de rapid de la secţiunea Bookmarks sau direct de pe Bookmarks bar. 
 
Această caracteristică a browser-ului Google, puţin folosită de utilizatorii obişnuiţi, dispare odată cu versiunea 52 a programului de navigare online.  
 
Citeşte şi: Sfaturi de securitate pentru utilizatorii care joaca Pokemon Go
 
Google a luat decizia să renunţe treptat la funcţia app launcher din toate versiunile de browser pe care le dezvoltă în luna martie a acestui an. Iată că acest lucru se întâmplă acum. Carcateristica va continua să fie prezentă în sistemul de operare Chrome OS de pe Chromebook-uri. 
 
 
Odată cu versiunea 52, Google Chrome pentru Mac OS a primit o cosmetizare în linie cu „limbajul” Material Design al companiei. Meniurile, tab-urile şi butoanele au o imagine mai „plată”. Nu se ştie când această nouă interfaţă a Chrome va ajunge şi pe Windows. 
 
Chrome 52 aduce şi o serie de actualizări de securitate – 48 de probleme şi vulnerabilităţi au fost remediate. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult