Teme şi wallpapere pentru Windows 7

Teme şi wallpapere pentru Windows 7

Nebunia Windows 7 a început. Odată cu primul beta public lansat încă din decembrie şi mai ales de zilele acestea, când a apărut RC1, toată lumea pare să fie interesată de Windows 7. Deja Windows 7 este un fel de salvator pentru mulţi utilizatori dezamăgiţi de un sistem sau plictisiţi de altul. Printre altele, Windows 7 aduce şi un plus de personalizare prin intermediul temelor şi wallpaperelor.

Pentru cei care nu ştiu, Windows 7 permite schimbarea automată a wallpaperelor la anumite intervale de timp. De asemenea, utilizatorul poate adăuga unei teme orice imagini doreşte. În acest articol vei găsi câteva surse de unde poţi descărca teme pentru Windows 7, precum şi numeroase wallpapere care, într-un fel sau altul, au legătură cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.

Wallpapere Windows 7

Prima sursă de unde poţi descărca nu doar wallpapere, ci şi teme sau gadget-uri pentru Windows 7, este chiar site-ul oficial Microsoft. Singura problemă e că cei de la Microsoft au fost suficient de calici pentru nu pune prea multe teme şi wallpapere.

Wallpapers Windows 7

Din fericire, în afară de wallpaperele de pe site-ul oficial, există pe Internet foarte multe alte wallpapere. Le găseşti la o banală căutare pe Google sau poţi intra în galeria noastră de wallpapere Windows 7.

Teme pentru Windows 7

Temele din Windows 7 nu sunt foarte complexe, în sensul că nu pot modifica foarte multe aspecte ale interfeţei grafice. O temă de Windows 7 vizează patru elemente: wallpaper-ul, culoarea ferestrei, sunetele şi screen saver-ul.

Chiar dacă va mai trece ceva timp până la apariţia versiunii finale, deja există numeroase teme create de diverşi utilizatori. Unele dintre acestea sunt simple, cu un singur wallpaper, altele au incluse mai multe wallpapere care se rotesc automat la anumite intervale de timp.

Câteva site-uri de unde poţi descărca teme pentru Windows 7 sunt:

ithinkdiff.com
windows7news.com
intowindows.com
msdn.com
winsupersite.com

Pentru a instala temele, trebuie să le descarci de pe site-urile amintite (au extensia .themepack) şi să dai dublu click. Sistemul de operare va recunoaşte formatul şi le va activa.

Windows 7 themes

Fă-ţi singur temele (de Windows 7)

Temele deja existente în Windows 7 pot fi modificate şi salvate de utilizator. Operaţiunea este suficient de simplă pentru a putea fi realizată şi de bunicii noştri: dai click dreapta pe desktop, alegi Personalize din meniu, iar dacă vrei să adaugi propriile tale imagini de fundal, în fereastra care se va deschide dai clik pe butonul Desktop Background. Acolo nu trebuie decât să alegi directorul de unde vor fi luate imaginile şi intervalul de timp la care vor fi rotite automat.

Windows 7 themes

Acestea fiind spuse, dacă încă nu ai intrat încă în posesia versiunii RC1 de Windows 7, o poţi descărca gratuit de aici.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News