Windows 8 Pro, oferit gratis piraţilor chiar de Microsoft

Windows 8 Pro, oferit gratis piraţilor chiar de Microsoft

Vrei o licenţă gratis de Windows 8 Pro? Dacă răspunsul este da atunci poţi începe prin a solicita o cheie de activare Windows 8 Media Center Pack, pe care Microsoft ţi-o va trimite gratis în termen de 72 ore la adresa email furnizată.

Windows 8 gratis, cu ajutorul Microsoft

Înainte de a folosi cheia de activare legitimă primită prin email de la Microsoft, este necesar să instalezi mai întâi sistemul Windows 8 Pro apelând la o cheie de instalare oarecare, folosită doar cu scopul de a finaliza instalarea. Mai departe este necesară apelarea la un procedeu binecunoscut printre piraţii cu experienţă, ce permite exploatarea unei scăpări din sistemul Windows Key Management Service (KMS) pentru a obţine o activare temporară (durată 180 zile) a sistemului de operare.

Sistemul KMS este adresat companiilor şi presupune folosirea unui server de activare separat de Microsoft, instalat în reţeaua companiei şi folosit pentru gestionarea procesului de activare a licenţelor Windows 8 pentru staţiile de lucru aflate în subordine. Deoarece Go4it.ro nu susţine şi nu încurajează pirateria software, nu vom descrie în detaliu această etapă şi nici cum puteţi obţine cheia de activare temporară menţionată mai sus.

Presupunând că aţi parcurs deja paşii pregătitori, nu rămâne decât să folosiţi cheia de activare Windows 8 Media Center Pack. Deşi în mod normal la introducerea acestui cod ar trebui să fie declanşat un test suplimentar pentru verificarea validităţii activării realizate în sistem KMS, această verificare nu are loc iar copia Windows 8 instalată primeşte upgrade gratuit la o versiune validă Windows 8 Media Center şi este activată permanent.

În timp ce promoţia Windows 8 Media Center Pack va continua până pe 31 ianuarie 2013, cei dornici de cadouri nemeritate ar trebui să se grăbească, deoarece nu este clar cât va dura până ce Microsoft va închide portiţa lăsată pentru activarea Windows 8 gratis.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult