Facebook aduce îmbunătăţiri aplicaţiei pentru dispozitive cu Android şi iOS

28.10.2014
Facebook aduce îmbunătăţiri aplicaţiei pentru dispozitive cu Android şi iOS

Aplicaţia Facebook pentru dispozitive cu Android şi iOS trece la nouă versiune, cu opţiuni pentru reorganizarea colecţiilor de poze pe care le încărcăm în paginile reţelei de socializare şi o funcţie preview care ne permite să inspectăm modificările făcute înainte de a posta totul online. 

 

 

Facebook aduce îmbunătăţiri aplicaţiei pentru dispozitive cu Android şi iOS

De acum, funcţia pentru încărcarea de poze din memoria dispozitivului oferă şi opţiuni pentru aranjarea acestora în ordinea preferată, la fel cu puteam face deja dacă apelăm interfaţa Facebook pentru web browser. În plus, există şi o funcţie preview care ne permite să verificăm cum va arăta colajul de imagini înainte de a posta online, complet cu descrierile text ataşate pozelor individuale. Dacă este nevoie, putem face corecţii modificând aranjamentul imaginilor sau textul descriptiv.

Funcţie preview şi opţiuni pentru rearanjarea colajelor de imagini în aplicaţia Facebook pentru dispozitive mobile

Odată încarcate pe Facebook, pozele vor fi vizibile în news feed-ul prietenilor sub forma unui colaj vertical de imagini care poate fi derulat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult