Flush Toilet Finder îţi găseşte cea mai apropiată toaletă

În cazul în care vă aventuraţi prin oraşe pe care nu le cunoaşteţi şi aveţi nevoie de o toaletă, există acum o aplicaţie care să vă îndrume către cea mai apropiată. Aceasta se numeşte Flush Toilet Finder, este disponibilă chiar acum pe iOS şi Android şi pare să funcţioneze şi în România, chiar dacă oferta de locuri marcate pe harta noastră este limitată.

Aplicaţia este destinată cazurilor de urgenţă, când nu te poţi opri din minut în minut să întrebi pe cineva dacă cunoaşte o toaletă prin apropiere. Flush Toilet Finder te duce direct la destinaţie, fiind integrat cu sistemul de navigare al smartphone-ului. Pe iOS, aplicaţia foloseşte Apple Maps şi poate crea rute prin intermediul aplicaţiei preinstalate de pe smartphone, în timp ce versiunea de Android foloseşte Google Maps. Oricare sistem de hărţi este folosit, baza de date este aceeaşi, deci utilizatorii nu sunt defavorizaţi în nicio situaţie.

Este curios faptul că nu există o opţiune de  adăuga noi locuri pe hartă, întrucât oferta din prezent (cel puţin pentru Bucureşti) este destul de limitată. Creatorul aplicaţiei, Sam Ruston, spune că momentan există 100.000 de toalete marcate pe hartă şi urmează să adauge multe altele pe parcurs în mod constant. Avantajul este faptul că aplicaţia nu costă nimic. Aceasta este complet gratuită şi nu oferă nici măcar posibilitatea de a cumpăra funcţionalitate în plus prin intermediul in-app purchases.

Odată aleas locul dorit, aveţi acces la informaţii utile precum distanţa din locul în care vă aflaţi până la toaletă, dacă aceasta percepe sau nu taxă, dacă necesită o cheie de acces sau dacă este construită cu utilităţi pentru persoane cu handicap.Cam asta este tot ce oferă Flush Toilet Finder, fiind un serviciu fără prea multe briz-briz-uri. Singurul lucru care mai trebuie menţionat este banner-ul de reclame din partea de jos a ecranului, care poate fi apăsat din greşeală atunci când alegi o toaletă care se află mai jos în listă.

Flush Toilet Finder iOS: Download

Flush Toilet Finder Android: Download

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat