Funcţie nouă în aplicaţia Dropbox pentru Android: vizualizare şi căutare în documente PDF

Funcţie nouă în aplicaţia Dropbox pentru Android: vizualizare şi căutare în documente PDF

Clientul Dropbox pentru Android primeşte în aceste zile o nouă actualizare, îmbunătăţind suportul pentru vizualizarea şi căutarea de informaţii în documente text.

Astfel, noua versiune Dropbox pentru Android primeşte modul pentru vizualizarea documentelor PDF, respectiv funcţie de căutare în conţinutul acestora.

Funcţia de vizualizare a documentelor PDF este disponibilă inclusiv offline, cu condiţia ca fişierele vizate să fi fost descărcate deja în memoria locală a dispozitivului. Putem da share direct din ecranul de previzualizare, documentul fiind adăugat automat în directorul ‘Sent files’.

Funcţie nouă în aplicaţia Dropbox pentru dispozitive cu Android

Cât despre funcţia de căutare, aceasta funcţionează atât cu documente PDF, cât şi documente Word şi Power Point, mărind şansele pentru găsirea informaţiei dorite. Gândită pentru a uşura parcurgerea documentelor, funcţia preview highlights evidenţiază toate porţiunile din document unde este găsit termenul folosit pentru căutare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult