Funcţii noi în aplicaţia Google Drive pentru mobil

05.11.2015
Funcţii noi în aplicaţia Google Drive pentru mobil

Aplicaţia Google Drive este pe cale să primească o funcţie nouă, care s-ar putea dovedi folositoare studenţilor şi angajaţilor care lucrează împreună la diferite proiecte.

Actualizată la ultima versiune, aplicaţia Google Drive va putea emite notificări imediat ce un participant a distribuie un nou document sau colecţie de fişiere. Utilizatorii pot activa notificările pentru a inspecta imediat link-ul trimis, indiferent dacă persoana aflată la celălalt capăt foloseşte un telefon cu Android sau cu iOS.

În plus, dacă din echipă fac parte şi utilizatori de Android care încă nu deţin propriul cont Google Drive, aceştia vor putea viziona fişierul distribuit folosind link-ul trimis, autentificarea în Google Drive nefiind obligatorie.

Google introduce funcţia Group Sharing în aplicaţia Drive pentru mobil

O parte din funcţiile pregătite sunt prezente deja în ultima versiune Google Drive, restul urmând să fie adăugate în zilele următoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult