Funcţii noi în aplicaţia Google Search pentru Android

Funcţii noi în aplicaţia Google Search pentru Android

Aplicaţia Google Search pentru dispozitive cu Android trece la o nouă versiune, ce include un set extins de comenzi vocale din seria “Ok Google”.

Astfel, de acum utilizatorii vor putea declanşa funcţia de filmare şi captură imagine direct din aplicaţia Google Search, rostind fraza  “Ok Google” urmată de comanda “take a photo” sau “take a video”. Comenzile vocale pot fi aplicate şi fără să rostim fraza declanşatoare “Ok Google”, atingând simbolul pentru microfon prezentat în interfaţa aplicaţiei.

În funcţie de comanda primită, dispozitivul va deschide automat aplicaţia pentru cameră foto în modul pentru filmare sau cel pentru poze.

Funcţii noi în aplicaţia Google Search pentru Android

Cei care doresc să instaleze acum ultima versiune Google Search nu trebuie decât să viziteze magazinul Google Play. Deoarece disponibilitatea pentru update este asigurată progresiv, este posibil ca o parte din utilizatori să găsească încă versiunea mai veche a aplicaţiei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult