Futuremark prezintă Time Spy, noul test DirectX 12 inclus cu viitoarea ediţie 3DMark (Video Teaser)

24.06.2016
Futuremark prezintă Time Spy, noul test DirectX 12 inclus cu viitoarea ediţie 3DMark (Video Teaser)

Futuremark, compania aflată în spatele celebrului program 3DMark, folosit pentru a evalua capabilităţile 3D pentru PC-uri desktop şi dispozitive mobile, a publicat primul trailer pentru Time Spy – noul benchmark DirectX 12 care va fi inclus cu viitoarea ediţie 3D Mark pentru PC.

Bazat pe un motor de randare DirectX 12 construit de la zero, noul test aplică tehnologii DirectX 12 de ultimă oră cum ar fi asynchronous compute, explicit multi-adapter şi multi-threading. Dezvoltat în colaborare cu AMD, Intel, Microsoft şi NVIDIA, testul Time Spy are rolul de a demonstra potenţialul noului API DirectX12, atunci când este folosit împreună cu acceleratoare grafice de ultimă generaţie.

Actualizarea Time Spy pentru benchmark-ul 3DMark va fi disponibilă oficial în viitorul apropiat. Între timp, pasionaţii de tehnologie care doresc să ajusteze în detaliu setările de testare pot achiziţiona ediţia 3DMark Advanced Edition cu numai 4.99 dolari, în cadrul campaniei Steam Summer Sale. Desigur, pentru teste rapide putem apela şi la ediţia 3DMark gratuită.

Prima dronă care poate transporta pasageri, autorizată pentru teste de zbor
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult