GIPHY Keys, tastatura pentru GIF-uri, se lansează în versiune pentru iOS

04.05.2016
GIPHY Keys, tastatura pentru GIF-uri, se lansează în versiune pentru iOS

GIPHY Keys este o tastatură care îţi permite să inserezi animaţii GIF în aproape orice aplicaţie, alegând dintr-o colecţie foarte generoasă.

Cunoscută deja utilizatorilor Facebook Messenger, GIPHY Keys îţi permite să cauţi rapid animaţii GIF pe care să le trimiţi prietenilor inserându-le în firul de conversaţie. Practic, nu trebuie decât să tastezi unul sau mai multe cuvinte cheie, după care selectezi animaţia dorită din lista cu rezultate.

De acum, GIPHY Keys nu va mai fi un serviciu disponibil exclusiv prin Facebook Messenger, aplicaţia pentru tastatură livrată utilizatorilor de iPhone şi tablete iPad (versiunea iOS 8.0 sau mai nouă) oferind înlocuirea emoticoanelor cu GIF-uri animate şi pentru postările făcute pe Twitter, Tinder sau trimise folosind alte aplicaţii suportate.

Disponibilă încă de luna trecută în versiune pentru Android, tastatura GIPHY Keys poate fi descărcată gratuit şi din magazinul App Store.

Află Cum realizezi GIF-uri animate într-un mod extrem de simplu

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult