Google actualizează aplicaţia Waze pentru Android: interfaţă nouă, funcţie smart reminders şi optimizări pentru baterie

11.03.2016

Aplicaţia Waze pentru Android a trecut la versiunea 4.0, primind o serie de funcţii noi şi optimizări pentru reducerea consumului bateriei.

Noua versiune include un nou panou ETA care grupează toate informaţiile de care ai nevoie într-un singur loc. Poţi „vedea raporate, căuta rute alternative şi adăuga opriri pe traseu, respectiv să trimiţi prietenilor sau membrilor familiei estimări pentru timpul de sosire la destinaţipe”.

În plus, interfaţa regândită pentru eficienţă necesită mai puţine comenzi pentru alegerea unui traseu, respectiv trimiterea de adrese sau indicaţii către alţi utilizatori.

Potrivit Google, modificările aduse „sub capotă” reduc semnificativ consumul bateriei, câştigând timp în plus de utilizare fără a fi necesară conectarea unui alimentator extern.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult