Google Chrome a fost actualizat la versiunea 36 pe platformele Windows, OS X, Linux, Android şi iOS

Google Chrome a fost actualizat la versiunea 36 pe platformele Windows, OS X, Linux, Android şi iOS

Respectându-şi programul regulat de actualizări, Google a lansat ieri versiunea cu numărul 36 a browser-ului Chrome, aceasta ajungând pe platformele Windows, OS X, Linux, Android şi iOS cu o listă de schimbări redusă care confirmă doar repararea diverselor probleme de securitate sau stabilitate şi cosmetizarea anumitor elemente de interfaţă.

Google Chrome 36 pentru Windows, OS X şi Linux include o actualizare discretă a notificărilor noi de tip Google Now, un mesaj de avertizare refăcut pentru Crash Recovery şi un ecran descriptiv nou pentru modul Incognito. În plus, versiunea pentru Linux a primit şi Chrome App Launcher, care era disponibil deja pe platformele Windows şi OS X de ceva vreme.

Chrome 36 repară 26 de breşe de securitate şi include alte îmbunătăţiri de stabilitate şi performanţă.

Versiunea pentru platforma Android include toate schimbările de natură tehnică nespecifice platformelor desktop menţionate mai sus, dar plusează cu un mod mai bun de afişare a textului în cazul site-urilor care au doar versiune desktop şi cu afişarea (din nou) a celebrelor Doodles în New Tab Page. Această versiune repară şi două breşe de securitate descoperite doar în cadrul versiunii Android.

Versiunea pentru platforma iOS a primit suport preliminar Chromecast, care necesită însă optimizări speciale pentru fiecare site în parte pentru a putea funcţiona, o pictogramă nouă care se armonizează mai bine cu mediul grafic din iOS 7 şi îmbunătăţirile tehnologice menţionate mai sus. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News