Google Earth pentru Android, actualizat cu Street View şi o interfaţă mai bună

09.05.2013
Google Earth pentru Android, actualizat cu Street View şi o interfaţă mai bună

Google Earth pentru Android, fratele mai mare şi mai puternic al celebrei aplicaţii Google Maps, a primit o actualizare care preia mai multe din funcţiile celei din urmă şi le integrează în deja cunoscutul mod de navigaţie virtuală de-a lungul şi de-l latul planetei.

Ajuns la versiunea 7.1.1, Google Earth pentru Android integrează acum şi Street View, la fel ca versiunea desktop, oferind un zbor virtual foarte fluid de la imaginile din satelit şi modelele 3D ale clădirilor la fotografiile panoramice de la nivelul solului, o demonstraţie convingătoare a puterii procesoarelor grafice din terminalele Android moderne.

Interfaţa aplicaţiei a fost actualizată, funcţia clasică de explorare fiind secondată acum de cea de orientare, şi ea preluata din Google Maps, aceasta afişând rutele într-un mediu tridimensional. Căutarea a fost şi ea îmbunătăţită, aceasta afişând o listă de rezultate mai uşor de răsfoit şi utilizat în partea stângă a ecranului.

Odată cu actualizarea interfeţei, şi accesarea şi activarea diferitelor moduri de vizualizare, cum ar fi imaginile din Panoramio sau informaţiile oferite de Wikipedia, a fost simplificată, acestea fiind comasate într-un meniu lateral.

Download

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News