Google introduce o nouă ediţie Chrome pentru Android

19.10.2016
Google introduce o nouă ediţie Chrome pentru Android

Web browserul Chrome pentru Android este disponibil acum şi în versiune experimentală, adresată celor care doresc să testeze cele moi noi tehnologii şi inovaţii fără a mai aştepta integrarea acestora cu versiunea oficială Google Chrome.

Noua ediţie Chrome Canary pentru Android precedă versiunea Chrome Beta, funcţiile adăugate în aceasta nefiind deloc testate în afara echipei de programatori, stabilitatea şi buna funcţionare a aplicaţiei fiind mai degrabă o chestiune de noroc.

Instalată ca aplicaţie separată, versiunea Chrome Canary poate fi folosită în paralel cu ediţia Chrome oficială, oferind utilizatorilor un prim contact cu tehnologiile şi îmbunătăţirile aflate la stadiu experimental.

Noua versiune Chrome Canary poate fi instalată din magazinul Google Play, cu recomandarea de a nu fi folosită în rolul de web browser principal. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult