Google Search pentru Android, actualizat cu informaţii noi Google Now şi conversaţii Voice Search

14.11.2013
Google Search pentru Android, actualizat cu informaţii noi Google Now şi conversaţii Voice Search

Google a anunţat că a lansat o actualizare importantă pentru aplicaţia Google Search pentru Android, versiunea 3.1.8 oferind mai multe informaţii suplimentare pentru Google Now, conversaţiile Voice Search anunţate în cursul evenimentului de lansare al telefonului Nexus 5  şi suport preliminar pentru interfaţa Google Experience.

Conform anunţului Google, serviciu Google Now a fost îmbogăţit cu noi blocuri pentru informaţii, acestea aducând integrare Waze, actualizările pentru paginile Web vizitate mai des, ştiri selectate automat în funcţie de preferinţele utilizatorului, informaţii despre serialele sau filmele recomandate şi posibilitatea setării de alarme recurente. Aceste facilităţi nu vor fi însă disponibile în totalitate în afara teritoriului Statelor Unite.

Pe lângă aceste noutăţi, actualizarea pentru Google Search a adus şi modulul conversaţional care a fost prezentat în cursul evenimentului de lansare a terminalului Nexus 5. Utilizatorii pot astfel declanşa modului Voice Search rostind „OK, Google” iar asistentul vocal este suficient de inteligent pentru a purta conversaţii, la fel ca soluţia Siri de pe platforma iOS.

În final, versiunea 3.1.8 aduce suport preliminar pentru interfaţa Google Experience Launcher, care este disponibilă în acest moment doar pe Nexus 5. Urmând să fie oferită într-o bună zi şi pe alte terminale, aplicaţia efectivă care aduce modificările de interfaţă remarcate la Nexus 5 a circulat deja online, însă aceasta nu funcţiona perfect. Conform Android Police, actualizarea 3.1.8 pentru Google Search repară vechile probleme de compatibilitate, semn că Google ne mai pregăteşte câteva surprize. Cei interesaţi acum de Google Experience Launcher pot face o vizită pe site-ul Android Police, de unde pot descărca fişierele APK.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News