Here Maps, disponibil oficial pe dispozitivele Samsung

Here Maps, disponibil oficial pe dispozitivele Samsung

Aplicaţia Here Maps pentru Android în versiune beta a scăpat pe internet cu ceva vreme în urmă, dar abia acum a fost lansată oficial pentru dispozitivele Samsung. Este vorba despre aceeaşi versiune timpurie, dar care include deja funcţionalitate completă. Cu toate acestea, aceasta este destul de lentă şi pare încă să fie destul de nefinisată. Cei care dispun de smartphone-uri Samsung pot însă descărca acum Here Maps în mod oficial pe gratis.

Pentru a se asigura că aplicaţia rămâne o perioadă exclusivă dispozitivelor sale, Samsung a publicat aplicaţia doar pe magazinul Galaxy App Store. Astfel, alte smartphone-uri cu Android nu pot avea încă acces la Here Maps înainte de debutul său pe Google Play Store. Pentru instalare este necesar un Smartphone Samsung care rulează Android 4.1 sau mai nou.

Este curios faptul că vorbim tot despre Here Maps în beta şi nu despre o versiune finală. Este posibil ca leak-ul aplicaţiei pe internet să fi influenţat decizia celor de la Nokia de a lansa aplicaţia chiar dacă nu este încă gata. Este posibil ca varianta finală să fie însă destinată lansării de pe Play Store, aşteptată înainte de finalul lui 2014.

Nokia pregăteşte şi o variantă de Here Maps pentru iOS, care ar trebui să ajungă în AppStore în acelai timp cu cea de Android. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult