Instagram are o nouă iconiţă şi un nou design

11.05.2016
Instagram nu şi-a schimbat niciodată iconiţa de la lansarea aplicaţiei pe iOS în 2010. Iată că a venit timpul pentru o cosmetizare, iar aceasta a fost anunţată de directorul executiv al companiei, Kevin Systrom. 
 
Noua iconiţă este mai simplă şi mai colorată şi este inclusă în versiunea 8.0 a aplicaţiei care va putea fi descărcată în curând de către toţi utilizatorii. 
 
 
Citeşte şi: Whatsapp disponibil acum pe Windows şi OS X ca aplicaţie nativă
 
Şi în interiorul aplicaţiei se vor observa schimbări în linie cu noul design al iconiţei, dar niciuna dintre caracteristicile de bază (poziţionarea butoanelor, numărul acestora, meniuri) ale Instagram nu a fost schimbată. Noile culori de la interior sunt deschise, iar butoanele au forme mai simple. 
 
 
Aplicaţia Instagram este folosită în fiecare lună de peste 400 milioane de utilizatori, care publică pe platformă aproximativ 80 milioane de imagini în fiecare zi. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult