Manualul de utilizare al Hero 5 arată că GoPro va lansa un serviciu de sincronizare în cloud

22.08.2016
Manualul de utilizare al Hero 5 arată că GoPro va lansa un serviciu de sincronizare în cloud
GoPro va intra în rândul lumii odată cu lansarea viitorului model de cameră de acţiune Hero 5. Potrivit manualului de utilizare al produsului, care a scăpat pe internet, compania va lansa, împreună cu camera, un serviciu de sincronizare în cloud al fişierelor. 
 
Serviciul se va numi GoPro Plus şi va fi, la bază, similar cu platforme precum Box, Dropbox sau OneDrive. Deocamdată nu se ştie dacă GoPro va oferi un spaţiu de stocare standard gratuit. Având în vedere că serviciul se numeşte „Plus”, este foarte posibil ca acesta să fie oferit doar contracost. 
 
Încărcarea automată a clipurilor în cloud se va face, se pare, în timp ce camera este pusă la încărcat şi conectată la Wi-Fi. 
 
 
Despre camera de acţiune Hero 5 se zvoneşte că va fi rezistentă la apă şi că va dispune de suport pentru comenzi vocale. GoPro lucrează şi la o dronă, numită Karma, care va putea fi folosită împreună cu camerele companiei. 

În ciuda faptului că există o mulţime de servicii de găzduire şi sincronizare a fişierelor în cloud, companiile continuă să lanseze propriile platforme de acest fel, adaptate la nevoie lor. Samsung a lansat, împreună cu Galaxy Note7, serviciul Samsung Cloud, care le permite utilizatorilor să facă backup-uri (pentru setări, personalizări) pe care le pot restaura cu uşurinţă pe orice dispozitiv Samsung. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult