Microsoft a făcut publică data de lansare a suitei Office 2016

11.09.2015
Microsoft a făcut publică data de lansare a suitei Office 2016

Microsoft Office va primi o serie de funcţii noi în versiunea 2016, iar cei interesaţi de acestea ştiu acum când vor putea să le şi folosească. Suita software de productivitate va ajunge în mgazine în toată lumea începând cu data de 22 septembrie pentru utilizatoriilicenţe de obişnuite, în timp ce clienţii pentru licenţe cu volum mare vor putea descărca noile aplicaţii include pe 1 octombrie.

Utilizatorii de Office 365 ProPlus vor primi de asemenea acces la varianta „Current Branch”, cea mai recentă versiune a suitei software, care va fi întotdeauna la zi cu funcţiile noi şi cu actualizările de securitate. Această versiune va fi disponibilă pentru abonaţi tot pe data de 22 septembrie. Alături de „Current Branch” va apărea şi noul model de upgrade „Current Branch for Business”, care va primi actualizări de funcţii cumulative de trei ori pe an, fiind lansate doar actualizările de securitate în acelaşi timp cu alte tipuri de licenţe. Acest lucru oferă destul pentru companii să testeze varianta Current Branch şi să se adapteze la schimbări înainte de actualizarea variantei „for Business”.

Office 2016 este prima versiune a software-ului Microsoft care este considerată o adevărată lansare cross-platform. Acest lucru asigură compatibilitatea între diversele versiuni, precum cea pentru Windows, pentru Mac OS X şi pentru platforme mobile. Aplicaţiile noi vor fi compatibile inclusiv cu noile funcţii oferite de Apple Pencil prezentate la evenimentul de lansare al tabletei iPad Pro, pe toate platformele. Alături de aceste funcţii, Office 2016 oferă posibilitatea de editare a documentelor la comun şi sincronizare avansată cu serviciul cloud OneDrive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult