Microsoft livrează Office for Windows 10 în versiune oficială

15.07.2015
Microsoft livrează Office for Windows 10 în versiune oficială

Microsoft face ultimele pregătiri pentru evenimentul de lansare Windows 10 programat pentru 29 iulie, livrând pachetul de aplicaţii Office for Windows 10 în versiune oficială.

Prezentată la capătul unei etape de testare cu o duratî de 5 luni, versiunea oficială Office for Windows 10 a primit totuşi puţine funcţii noi, Microsoft concentrând eforturile pe finalizarea celor demonstrate în prima versiune Preview şi asigurarea unei mai bune funcţionări cu Windows 10.

Microsoft livrează Office for Windows 10 în versiune oficială

Compatibil şi cu PC-uri desktop, Office for Windows 10 este promovat în primul rând ca şi pachet mobile apps, optimizat pentru interacţiune prin ecranul touch al tabletelor şi telefoanelor cu sistem Windows 10. Conţinând aplicaţiile Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile şi OneNote, noul Office se prezintă cu interfaţă simplificată, optimizată pentru viteză şi uşurinţă în utilizare pentru editarea documentelor la un nivel de bază.

Deşi scăpat de eticheta Preview, pachetul Office for Windows 10 este încă departe forma finală, noua abordare prin care Microsoft tratează Windows 10 şi pachetul Office for Windows 10 drept servicii oferite utilizatorilor şi nu produse finite presupunând aplicarea de actualizări periodice care îmbunătăţesc şi extind funcţionalitatea iniţială, mult timp după evenimentul oficial de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult