Microsoft nu mai acceptă plata cu Bitcoin în magazinele virtuale de aplicaţii UPDATE

14.03.2016
Microsoft nu mai acceptă plata cu Bitcoin în magazinele virtuale de aplicaţii UPDATE

UPDATE: Compania a anunţat că oferă în continuare suport pentru plăţile în Bitcoin, iar că informaţia din secţiunea FAQ, în care se specifică că nu face acest lucru, a fost publicată dintr-o eroare pe site. 

Aticolul iniţial:

Marele experiment al Microsoft cu moneda virtuală Bitcoin s-a încheiat. Această modalitate de plată, introdusă în decembrie 2014, nu mai este disponibilă în Microsoft Store.

Schimbarea a fost anunţată şi în secţiunea FAQ (Întrebări puse frecvent), care a fost actualizată. Cei care au deja Bitcoin în portofelul virtual pot folosi suma rămasă pentru a cumpăra aplicaţii, dar după ce epuizează fondurile nu mai pot face acest lucru.

Citeşte şi: Microsoft simte slăbiciunea Evernote şi lansează o unealtă prin care notiţele din serviciu pot fi importate în OneNote 

Microsoft nu a oferit explicaţii pentru această schimbare. Este posibil ca această modalitate de plată să nu fi fost folosită de suficienţi utilizatori, fapt care a determinat compania să nu mai investească în ea. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult