Microsoft Office 2016 şi Skype for Business, lansate în versiune Preview

Microsoft Office 2016 şi Skype for Business, lansate în versiune Preview

Programat pentru lansare oficială în a doua parte a acestui an, pachetul Microsoft Office 2016 este disponibil începând de astăzi în versiune Preview, adresată dezvoltatorilor şi utilizatori care doresc să experimenteze o parte din noutăţile rezervate pentru următoarea ediţie Microsoft Office. Potrivit reprezentanţilor companiei, ˝acest Build timpuriu nu include toate funcţiile pregătite pentru produsul final˝, alte îmbunătăţiri urmând să fie livrate prin actualizări lunare.

Microsoft Office 2016 lansat în versiune Preview

Printre elementele de atracţie se numără componenta Outlook 2016,  îmbunătăţită pentru folosirea mai eficientă a spaţiului de stocare, performanţe crescute la livrarea mesajelor email şi funcţie search revizuită. Alte îmbunătăţiri au fost aduse în aplicaţiile Word 2016 şi Excel 2016, vizând funcţia pentru inserarea de imagini.

Comparat cu alte versiuni Office, pachetul Microsoft Office 2016 vine fără modificări la nivelul componentelor add-in şi macro, mulţumind astfel clienţii din mediul de afaceri ca doresc să evite orice probleme de compatibilitate la rularea de macro-uri complexe şi documente spreadsheet.

Microsoft Skype for Business, lansat în versiune Preview

Propus ca înlocuitor pentru Microsoft Lync, Skype for Business se prezintă cu o interfaţă similară versiunii Skype pentru utilizatori obişnuiţi, oferind în plus integrare cu mai multe aplicaţii Office. Disponibilă deocamdată în versiune Preview, aplicaţia Skype for Business va fi disponibilă în versiune finală începând cu luna aprilie

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult