Microsoft va livra încă două actualizări majore pentru Windows 10 în anul 2017

Microsoft va livra încă două actualizări majore pentru Windows 10 în anul 2017

Windows 10 Anniversary Update nu este ultima actualizare majoră plănuită de Microsoft pentru această versiune de Windows, sistemul de operare urmând să primească cel puţin alte două revizii similare în cursul anului viitor.

Decizia de a continua perfecţionarea actualei versiuni Windows a fost anunţată într-o postare pe blog-ul Microsoft TechNet, oficialii companiei precizând că dau astfel curs sugestiilor primite până acum din partea utilizatorilor.

„Windows 10 build 1607 reprezintă al treilea update care vizează îmbunătăţirea funcţionalităţii sistemului Windows 10 şi ultimul pregătit pentru acest an, însă alte trei feature updates sunt aşteptate pentru anul viitor”.

Aparent, următoarea actualizare majoră pentru Windows 10 va purta numele de cod Redstone 2 şi va fi disponibilă în prima parte a anului 2017, urmată de Redstone 3 în perioada verii 2017. Livrată la 4-6 luni după Redstone 2, cea de-a doua actualizare ar putea aduce însă un bagaj ceva mai mic de îmbunătăţiri, scopul său principal fiind de a finisa modificările aduse anterior.

Aflată deja în dezvoltare, actualizarea Redstone 2 este circulată în grupurile de testare internă purtând numere de Build din gama 14900, fiind doar o chestiune de timp până când prima versiune beta va fi oferită spre testare membrilor Windows Insiders. 

Cum instalezi Windows 10 Anniversary Update imediat, pe orice PC, tabletă sau laptop cu acces la internet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult