Notiţele păstrate cu aplicaţia Google Keep vor fi organizate automat după subiectul acestora

30.06.2016
Notiţele păstrate cu aplicaţia Google Keep vor fi organizate automat după subiectul acestora

Aplicaţia Google Keep, folosită de utilizatorii dispozitivelor cu sistem Android pentru păstrarea notiţelor de tot felul, va primi o funcţie în plus, folositoarea pentru gestionarea mai eficientă a colecţiilor de notiţe.

Noua funcţie disponibilă în urma unei actualizări livrate prin magazinul Google Play va face posibilă auto-gruparea notiţelor în  funcţie de subiectul pe care îl adresează (ex. liste de cumpărături, adrese pentru călătorii, lucruri de făcut). Mai mult decât atât, activarea barei de căutare va deschide o listă cu grupurile de notiţe deja sortate după subiectul vizat.

Reprezentanţii companiei nu detaliază exact modul cum funcţionează acest mecanism automat de sortare. Aparent, folosirea unor fraze şi cuvinte cheie cum ar fi lucruri de împachetat sau nume de oraşe va determina atribuirea automată a listei respective grupului „călătorii”.

Folositoare mai ales celor mai puţin ordonaţi, care obişnuiesc să creeze notiţe fără a da un titlul sau descriere precisă, funcţia de auto-sortare a notiţelor va fi disponibilă atât în versiunea pentru Android, cât şi cea pentru iOS a aplicaţiei Keep.

Google chiar ştie aproape tot ce faci online. Acum ai şi dovada clară

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult