O nouă versiune Feedly pentru Android – pornire cu 300% mai rapidă şi alte îmbunătăţiri

16.10.2013
O nouă versiune Feedly pentru Android - pornire cu 300% mai rapidă şi alte îmbunătăţiri

Feedly, una dintre cele mai populare alternative pentru acum defunctul Google Reader, tocmai a devenit şi mai prietenos cu utilizatorii de Android. Noua versiune a aplicaţiei vine cu un bagaj impresionant de funcţii şi optimizări pentru performanţă.

Ajuns deja la cea de-a 17 iteraţie, clientul Feedly pentru dispozitive cu Android porneşte substanţial mai repede decât versiunea anterioară şi redă mai fluid listele cu subiecte la care suntem abonaţi. Widget-ul pentru Homescreen a fost modernizat, iar noua secţiune Discover ne ajută să urmărim mai uşor subiectele interesante. Fluxurile de ştiri sunt prezentate într-o interfaţă restilizată, folosind un nou set de fonturi optimizat pentru lizibilitate îmbunătăţită.

Feedly News Reader este disponibil într-o nouă versiune pentru Android

Disponibil doar în versiunea Pro, modul de căutare avansat permite scanarea întregului feed de ştiri pentru găsirea informaţiilor dorite.

Lista îmbunătăţirilor continuă cu optimizări menite să asigure compatibilitatea cu noile generaţii de gadget-uri, cum ar fi ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear şi dispozitive cu Android KitKat. Însă din păcate lipsesc detaliile exacte privind noutăţile rezervate pentru noul OS Google.

Disponibil deocamdată doar pentru utilizatori de Android, noul client Feedly va ajunge şi pe dispozitive cu sistem Apple iOS începând cu ziua de vineri, după finalizarea procesului de validare necesar pentru accesul în magazinul App Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult