Pocket dispune acum de suport pentru utilizatorii care suferă de dislexie

12.02.2016
Pocket dispune acum de suport pentru utilizatorii care suferă de dislexie

Pocket, una din cele mai populare platforme care permit salvarea de articole pentru a fi citite mai târziu, dispune acum de suport pentru persoanele care suferă de dislexie, o tulburare la citit manifestată prin modificarea cuvintelor şi greşeli de lectură care afectează aproximativ 700 milioane de oameni.

Acum, aplicaţia Pocket pentru iOS oferă posibilitatea folosirii fontului Dyslexie, creat special pentru persoanele care suferă de această afecţiune.

Dyslexie are pe alocuri linii mai grose şi mai lungi, dar şi spaţiere diferită a caracterelor. Astfel, dislexicii pot citi mai uşor cuvintele scrise cu acest font.

Tushar Kirtane, Product Manager la Pocket, a declarat că s-a luat decizia introducerii fontului deoarece mulţi utilizatori au cerut acest lucru, iar una dintre priorităţile companiei o reprezintă accesibilitatea serviciului. 

Serviciul Pocket este disponibil pe web şi pe platformele Android şi iOS. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult