Primele imagini cu SwiftKey pentru iOS

11.09.2014
Primele imagini cu SwiftKey pentru iOS

SwitftKey este una dintre cele mai populare tastaturi pentru Android şi odată cu lansarea noului sistem de operare iOS 8, va veni şi pe dispozitivele Apple. Până în prezent nu au fost dezvăluite prea multe imagini oficiale cu această tastatură pe un iPhone sau un iPad, iar acum că suntem în ajun de lansare, putem să o vedem în toată splendoarea ei.

SwiftKey pentru iOS

Diferenţele nu sunt mari faţă de experienţa oferită pe Android, însă este clar că noul SwitftKey de pe iOS se adaptează la noua platformă. A fost păstrat motivul cromatic bazat pe culori închise pentru background şi taste şi albastru pentru tastele speciale, linia pe care o poţi desena pentru a scrie şi cuvântul scris. Tastatura în schimb arată în mare parte la fel ca cea implicită de pe iOS, având aceeaşi formă şi dimensiune.

Odată cu SwitftKey va veni şi sistemul său ingenios de text predictiv, care oferă sugestii deasupra tastaturii în timp ce scrii. Datorită integrării cu SwiftKey Cloud, tastatura va putea învăţa comportamentul utilizatorului în utilizarea de aplicaţii social media şi e-mail şi va putea oferi sugestii mai bune atunci când scrii, indiferent de platforma pe care foloseşti SwiftKey. Evident, funcţia de acces la internet va trebui activată separat prin garantarea permisiunii.

Momentan nu există o dată de lansare pentru SwiftKey sau pentru alte tastaturi realizate de companii terţe pentru iOS 8. Cu siguranţă debutul acestor aplicaţii, precum şi a celor care adaugă widget-uri în centrul de notificări va veni odată cu lansarea noului sistem de operare, moment programat pentru data de 17 septembrie. De asemenea, nu a fost comunicat un preţ pentru care va fi disponibil SwiftKey.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult