Reduceri de vară pe Google Play Store: aplicaţii şi jocuri la preţuri imbatabile

Reduceri de vară pe Google Play Store: aplicaţii şi jocuri la preţuri imbatabile

Vara marchează sezonul reducerilor pentru multe magazine, iar Google Play Store nu face excepţie. Întrucât mulţi utilizatori de Android pleacă în concedii în această perioadă, Google a dat startul sezonului de reduceri la aplicaţii. Există ceva pentru fiecare, dar marea atracţie sunt jocurile, perfecte pentru călătoriile lungi cu maşina, trenul sau avionul.

Cei care călătoresc vor dori întotdeauna să aibă la îndemână o aplicaţie de vreme pe care să se poată baza, iar Weather Pro în varianta normală, dar şi HD a fost redusă la 3,69 de lei. De asemenea MeteoEarth şi Bright Weather vin la acelaşi preţ.

Reduceri Google Play Store

Persoanele interesate de sport pot acum să cumpere oricare dintre aplicaţiile Runtastic (Pro, Sit Ups Pro, Push Ups Pro, Heart Rate Pro sau Mountain Bike Pro) la preţuri între 3,69 lei şi 11,06 lei.

La capitolul jocuri sunt probabil cele mai multe produse la reducere, însă cele mai interesante sunt Dead Space la 7,99 lei, Final Fantasy III şi IV la 26 lei fiecare, clasicul Little Big Adventure la 6,45 lei, NBA Jam la 3,26 lei, Terraria la 6,57 lei şi Worms 3 la 6,68 lei.

Deşi doar o parte dintre produsele reduse sunt listate în cataloagele de reduceri dedicate pentru aplicaţii şi jocuri, ar trebui să fiţi cu ochii pe Play Store în această perioadă, întrucât veţi găsi cu siguranţă şi alte oferte imbatabile, cât şi reduceri pentru conţinutul care se vinde direct în aplicaţii. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult