S-a lansat WhatsApp Beta pentru Android în Google Play

01.03.2016
S-a lansat WhatsApp Beta pentru Android în Google Play
WhatsApp Beta pentru Android, versiunea popularei aplicaţii de mesagerie instantă care le permite utilizatorilor să experimenteze noi caracteristici înainte ca acestea să ajungă pe canalul stabil, a fost lansată. 
 
Prin intermediul Beta, WhatsApp va putea testa pe un număr mare de utilizatori noi caracteristici. 
 
Versiunea WhatsApp Beta poate fi descărcată din magazinul virtual de aplicaţii Google Play. Cei care folosesc deja WhatsApp sunt anunţaţi că în scurt timp vor primi o actualizare (poate dura chiar şi câteva ore până când vine) pentru a intra în programul Beta. Utilizatorii pot ieşi oricând din acest canal prin dezinstalarea aplicaţiei Beta şi instalarea versiunii publice a WhatsApp. 
 
Până acum, utilizatorii se puteau înscrie în programul Beta prin descărcarea unui APK de pe site-ul aplicaţiei. 
 
Citeşte şi: Aplicaţia de mesagerie care ar putea ameninţa supremaţia WhatsApp. A crescut cu 60% în nouă luni
 
WhatsApp este cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume, cu peste un miliard de utilizatori activi în fiecare lună.
 
Compania deţinută de Facebook a anunţat recent că nu va mai oferi suport pentru mai multe versiuni de sisteme de operare mobile până la sfârşitul acestui an. Este vorba de BlackBerry (inclusiv BlackBerry 10), Nokia S40, Nokia Symbian S60, Android 2.1/2.2 şi Windows Phone 7.1.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult