S-a lansat WhatsApp Beta pentru Android în Google Play

WhatsApp Beta pentru Android, versiunea popularei aplicaţii de mesagerie instantă care le permite utilizatorilor să experimenteze noi caracteristici înainte ca acestea să ajungă pe canalul stabil, a fost lansată. 
 
Prin intermediul Beta, WhatsApp va putea testa pe un număr mare de utilizatori noi caracteristici. 
 
Versiunea WhatsApp Beta poate fi descărcată din magazinul virtual de aplicaţii Google Play. Cei care folosesc deja WhatsApp sunt anunţaţi că în scurt timp vor primi o actualizare (poate dura chiar şi câteva ore până când vine) pentru a intra în programul Beta. Utilizatorii pot ieşi oricând din acest canal prin dezinstalarea aplicaţiei Beta şi instalarea versiunii publice a WhatsApp. 
 
Până acum, utilizatorii se puteau înscrie în programul Beta prin descărcarea unui APK de pe site-ul aplicaţiei. 
 
 
WhatsApp este cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume, cu peste un miliard de utilizatori activi în fiecare lună.
 
Compania deţinută de Facebook a anunţat recent că nu va mai oferi suport pentru mai multe versiuni de sisteme de operare mobile până la sfârşitul acestui an. Este vorba de BlackBerry (inclusiv BlackBerry 10), Nokia S40, Nokia Symbian S60, Android 2.1/2.2 şi Windows Phone 7.1.
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat