Samsung lucrează la firmware-ul Nougat pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge

14.11.2016
Samsung lucrează la firmware-ul Nougat pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge

Veşti bune pentru utilizatorii smartphone-ului vârf de gamă al Samsung din 2015. Compania a început să dezvolte firmware-ul Android 7.0 pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge, potrivit Sammobile. Deocamdată nu se ştie cât de departe au avansat inginerii Samsung cu softul pentru seria S6, care are numărul de identificare XXS5DPK7. Acesta ar putea fi disponibil peste câteva luni, cel mai probabil în primăvara anului viitor.

Nu se ştie nici dacă Samsung va înzestra gama S6 cu noua interfaţă Grace UX, care a debutat odată cu Galaxy Note7 şi va fi inclusă sigur în Nougat pentru seria Galaxy S7.

 

Din clipurile apărute pe internet se observă că Samsung nu a făcut modificări prea mari la Android 7.0 pentru gama Galaxy S7. Asta înseamnă că actualizarea va ajunge mai repede pe piaţă şi pe mai multe modele de smartphone-uri Samsung.

 

 

Android 7.0 este, probabil, ultima mare actualizare software pe care compania o va oferi pentru smartphone-urile din seria Galaxy S6. La momentul la care acestea vor primi Nougat vor fi de doi ani pe piaţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult