Swiftkey for Android – un nou design şi funcţionalitate îmbunătăţită

Swiftkey for Android - un nou design şi funcţionalitate îmbunătăţită

Swiftkey, populara tastatură pentru dispozitive mobile a primit câteva îmbunătăţiri, versiunea pentru Android oferind un design nou pentru tema de interfaţă implicită, set extins de limbi suportate şi integrare cu Dashlane, un manager de parole cu funcţii avansate pentru protejarea conturilor email.

Swiftkey for Android - un nou design şi funcţionalitate îmbunătăţită

Noua versiune Swiftkey for Android adaugă suport pentru 22 dialecte folosite în India: Bodo, Dogri, Kashmiri, Konkani, Maithili, Manipuri, Sanskrit, Santali şi Sindhi, completând setul de limbi deja suportate. În plus, adăugarea suportului pentru integrare cu managerul de parole Dashlane permite gestionarea datelor de autentificare direct cu tastatura Swiftkey, simplificând autentificarea  securizată în conturile de utilizator.

Numită Carbon, noua temă de interfaţă aplicată ca alegere implicită la instalarea tastaturii Swiftkey for Android este concepută pentru a îmbunătăţi lizibilitatea în condiţii potrivnice, cum ar fi folosirea telefonului mobil sub lumină puternică, respectiv vizibilitate sporită pentru caracterele secundare.

Noua versiune Swiftkey for Android poate fi descărcată şi utilizată gratuit, vizitând magazinul de aplicaţii Google Play. Opţional, setul standard cu teme de interfaţă poate fi extins alegând din colecţia de peste 70 teme de interfaţă disponibile contra cost, compatibile cu orice dimensiune de ecran şi rezoluţie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult