Telefoanele Motorola Nexus 6, lăsate fără conexiune LTE funcţională după o actualizare adusă versiunii de Android

05.08.2016
Telefoanele Motorola Nexus 6, lăsate fără conexiune LTE funcţională după o actualizare adusă versiunii de Android

Menite să remedieze probleme mai mici sau mai mari, actualizările software pot avea uneori consecinţe neprevăzute, lăsând în urmă mai multe probleme decât rezolvă, iar în cazuri extreme ducând la defectarea în masă a dispozitivelor vizate.

Vinovat, pare să fie patch-ul de securitate pentru luna august, livrat de Google utilizatorilor de telefoane Nexus 6, afectând atât ROM-urile oficiale cât şi ediţiile aftermarket actualizate cu patch-ul buclicaş. Din fericire în cazul de faţă problemele cauzate pot fi remediate cu încă o actualizare software, nefiind necesare vizite la centrul de service.

Nefuncţionarea conexiunii LTE a fost mai întâi raportată în paginile Google Product Forums, situaţia fiind confirmată de către inginerii Google. În scurt timp, rapoarte similare au venit şi de la alţi utilizatori din Canada, Australia, Finlanda, Olanda, Suedia, Mexic, Germania şi Hong Kong, problemele părând să apară numai în cazul anumitor reţele de telefonie mobilă.

Află cât timp mai primesc dispozitivele Nexus actualizări software

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult