Twitter pentru Android are o versiune pentru tablete, deocamdată este o exclusivitate Samsung

Twitter pentru Android are o versiune pentru tablete, deocamdată este o exclusivitate Samsung

Spre deosebire de platforma iOS, unde a beneficiat de o versiune optimizată pentru tablete încă din 2010, aplicaţia Twitter a nemulţumit utilizatorii Android deoarece a folosit acelaşi design atât pe telefoane cât şi pe tablete. Versiunea optimizată pentru tablete, care a fost remarcată în cadrul lansării Galaxy Note 10.1 2014, a fost prezentată oficial astăzi, dar va trebui să mai aşteptaţi puţin până o veţi putea utiliza.

Primele imagini cu noul design au fost remarcate acum o lună, când aplicaţia Twitter pentru tabletele Android a fost arătată în cursul prezentării noii tablete Samsung. Faţă de actualul design, noul produs oferă un mod de vizualizare orizontal care oferă un spaţiu mult mai amplu pentru conţinut, oferind posibilitatea vizualizării  în paralel a tweet-urilor, conversaţiilor sau celor mai active hashtag-uri, la care se adaugă afişarea automată a imaginilor sau filmelor într-o coloană laterală şi un widget cu mult mai multe opţiuni.

Vestea cea proastă este că doar posesorii tabletei Galaxy Note 10.1 2014 se pot bucura în acest moment de noua aplicaţie Twitter, aceasta urmând să devină disponibilă pe celelalte tablete Android abia undeva către sfârşitul acestui an. Mai mult, utilizatorii Galaxy Note 10.1 2014 se vor putea bucura de două opţiuni suplimentare, prima fiind integrarea cu modul de vizualizare şi utilizare a două aplicaţii în paralel Multi-View, iar cea de-a două fiind un mic editor foto care permite şi utilizarea stylus-ului S-Pen pentru adnotări sau desen.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News