Versiunea finală Windows 8 RTM, scăpată pe net înainte de lansare

Versiunea finală Windows 8 RTM, scăpată pe net înainte de lansare

La nici o zi după ce Microsoft a anunţat încheierea etapei de dezvoltare a celui mai nou sistem de operare pentru PC şi tablete, kit-ul de instalare final Windows 8 RTM a ajuns deja pe internet şi poate fi descărcat cu uşurinţă de pe site-urile de torrenţi.

Windows 8 Enterprise N

Versiunea în cauză poartă terminaţia N, fiind o copie Windows 8 Enterprise livrată fără componenta Windows Media Player. Ediţiile N pentru sistemul de operare Windows au fost create de Microsoft în urma presiunilor făcute de Comisia Europeană în anul 2004, când a fost impusă eliminarea componentei Media Player pentru a da utilizatorilor mai multă libertate în alegerea unei aplicaţii care să îndeplinească rolul de media player. Desigur, cei care preferă totuşi alternativa Windows Media Player oferită de Microsoft, pot instala aplicaţia în urma unui download separat.

Kit-ul de instalare pentru Windows 8 RTM va fi pus la dispoziţia publicului în mod oficial chiar de către Microsoft în data de 15 august, când noul OS va fi prezentat partenerilor OEM.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult