Windows Vista SP1, primele informatii oficiale

30.08.2007
Windows Vista SP1, primele informatii oficiale

Pentru prima oară după luni de zvonuri şi de speculaţii Microsoft vorbeşte despre primul Service Pack pentru Windows Vista. Deşi a încercat întotdeauna să combată prin argumente opinia conform căreia noul sistem de operare va deveni viabil abia după dezvoltarea lui SP1, Microsoft se va grăbi acum să termine deja mult mediatizatul Service Pack 1.

După ce singurele informaţii pe care le-am avut până acum au venit de la beta-testări, Microsoft a decis ca în următoarele două săptămâni să permită utilizatorilor înregistraţi ai TechNET şi MSDN să descarce cea mai recentă variantă de test a lui SP1. Deşi gigantul din Redmond nu a făcut referiri la data oficială de lansare, ţinând cont că versiunea Beta 2 va apărea în septembrie, vă puteţi aştepta ca de sărbătorile de iarnă să primiţi un Service Pack, dacă sunteţi cuminţi.

Conform politicii pe care a încălcat-o doar în cazul lui Service Pack 2 pentru Windows XP, SP1 pentru Windows Vista nu va aduce facilităţi noi, ci se va concentra pe repararea şi îmbunătăţirea celor deja existente. Securitatea, funcţiile de administrarea şi compatibilitatea cu un număr mai mare de dispozitive şi tehnologii (EFI, exFAT, Direct3D 10.1) sunt domeniile pe care acest Service Pack le va viza.

Windows Vista Service Pack 1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News