Yahoo Messenger 9 – download versiune finală

Yahoo Messenger 9 - download versiune finală

După ce a hibernat în stadiu beta de-a lungul mai multor luni, Yahoo Messenger 9 este în sfârşit disponibil în varianta sa finală. Poţi face download la Yahoo Messenger 9 chiar de pe site-ul go4it.ro.

Yahoo Messenger 9

Cum era de aşteptat, Yahoo Messenger 9 vine cu o serie de noutăţi faţă de versiunea anterioară. Printre acestea se remarcă interfaţa puţin cosmetizată şi suportul extins pentru teme. Preferata mea personală – la capitolul noutăţi – este posibilitatea afişării scalate, direct în fereastra în care se poartă conversaţia, a imaginilor şi clipurilor de tip embed trimise.

Noul Yahoo Messenger afisează direct in fereastra in care vorbeşti cu prietenii imaginile şi clipurile către care dai sau primeşti link-uri. Astfel, le poţi vedea in Messenger fără să mai dai click pe link/ Evident, acestea vor fi redimensionate în funcţie de mărimea ferestrei.

Contactele din fereastra principală pot fi acum afişate în mod detaliat, cu poza mai mare şi mai mult spaţiu între nume. Funcţia Photosharing permite acum trimiterea rapidă a fotografiilor de pe Flickr. Ca mici ajustări pot fi amintite cele câteva smiley-uri noi şi uşurarea modului de ataşare a link-urilor la status.

Dacă vrei să vezi la o dimensiuni puţin mai mare pozele prietenilor tăi în lista de contacte, poţi opta pentru modul „Detailed list”. Dacă, din contră ai fosrte multe contacte şi nu vrei să dai scroll mult până să-l găseşti pe cel dorit, ai la dispoziţie „Compact list”.

Mesajele pe care ţi le pui acum la status rămân acolo şi după ce ieşi de pe messenger. De fapt, vor rămâne acolo până te vei decide să le scoţi sau să le schimbi.

Yahoo Messenger 9 download

Yahoo Messenger 9 este un update important, care aduce o serie de funcţii noi ce merită încercate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News