Descoperire bizară făcută în gura unui peşte

Descoperire bizară făcută în gura unui peşte

Monroe MacKinney, un pescar din Missouri, a făcut o descoperire neaşteptată în gura unui peşte mare pe care l-a prins într-un iaz. Acesta înghiţise o cârtiţă.

 

În mod normal, aceste animale nu fac parte din hrana obişnuită a peştilor, iar lumea s-a întrebat cum a ajuns acolo, după ce postarea lui MacKinney s-a viralizat pe internet.

 

Este interesant şi faptul că mamiferul a încercat să se elibereze din gura peştelui, după ce acesta l-a înghiţit. „Iniţial m-am speriat. Era să scap peştele din mână”, a scris pescarul.

 

 

Dana Krempels, profesoară la Universitatea din Miami, a elucidat misterul. Această specie de cârtiţă poate înota la nevoie, deşi evită acest lucru. Potrivit ei, cârtiţa avea şanse destul de mari să se elibereze, datorită ghearelor puternice, dar nu a avut noroc. 

 

Incidentul ne aduce aminte de un alt animal care a murit încercând să scape din locul în care a fost prins. Angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat. 

 

 

Potrivit specialiştilor, animalul a rămas blocat în spaţiul din interiorul copacului acum câteva zeci de ani. A intrat într-o scorbură şi nu a mai putut ieşi, apoi a încercat să se caţere prin interiorul gol al trunchiului.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult