Descoperire bizară făcută în gura unui peşte

Monroe MacKinney, un pescar din Missouri, a făcut o descoperire neaşteptată în gura unui peşte mare pe care l-a prins într-un iaz. Acesta înghiţise o cârtiţă.

 

În mod normal, aceste animale nu fac parte din hrana obişnuită a peştilor, iar lumea s-a întrebat cum a ajuns acolo, după ce postarea lui MacKinney s-a viralizat pe internet.

 

Este interesant şi faptul că mamiferul a încercat să se elibereze din gura peştelui, după ce acesta l-a înghiţit. „Iniţial m-am speriat. Era să scap peştele din mână”, a scris pescarul.

 

 

Dana Krempels, profesoară la Universitatea din Miami, a elucidat misterul. Această specie de cârtiţă poate înota la nevoie, deşi evită acest lucru. Potrivit ei, cârtiţa avea şanse destul de mari să se elibereze, datorită ghearelor puternice, dar nu a avut noroc. 

 

Incidentul ne aduce aminte de un alt animal care a murit încercând să scape din locul în care a fost prins. Angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat. 

 

 

Potrivit specialiştilor, animalul a rămas blocat în spaţiul din interiorul copacului acum câteva zeci de ani. A intrat într-o scorbură şi nu a mai putut ieşi, apoi a încercat să se caţere prin interiorul gol al trunchiului.

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat