Noua tabletă Nexus 7 va ajunge în România începând cu luna septembrie

Google a lansat acum două zile noua versiune a popularei sale tablete Nexus 7, aceasta aducând un ecran cu rezoluţie Full HD, o platformă hardware mult mai puternică şi multe alte îmbunătăţiri. Urmând să fie disponibil în Google Play începând cu 30 iulie, aceasta va ajunge şi în România din septembrie.

Cum România nu se află pe lista ţărilor care au acces la magazinul hardware din Google Play, de distribuţia locală a noului Nexus 7 se va ocupa producătorul ASUS, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut.

Noul Nexus 7 va fi disponibil în România începând cu luna septembrie. Cel mai mic model, care oferă o stocare cu o capacitate de 16 GB şi conectivitate Wi-Fi, va fi disponibil la un preţ de 1199 de lei, nu cum mult mai ridicat decât cel al versiunii anterioare la data lansării. Versiunea cu stocare internă de 32 GB şi conectivitate LTE va avea un preţ de 1749 de lei.

ASUS anunţa că ar putea apărea mici diferenţe în plus sau în minus în funcţie de evoluţia cursului valutar, însă acum ştim când şi la ce trebuie să ne aşteptăm.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat