Asus Tablet 600 – Transformer Prime cu Windows RT

05.06.2012
Asus Tablet 600 - Transformer Prime cu Windows RT

Asus Tablet 600 este ediţia cu sistem de operare Windows a tabletei Transformer Prime.

Asus Tablet 600

Construită folosind chipsetul quad-core Nvidia Tegra 3 şi echipată cu un ecran Super IPS+ de 10.1 inch, Asus Tablet 600 rămâne totuşi alegerea de buget pentru gama de tablete cu sistem Windows 8, fiind echipată cu ediţia Windows RT pentru dispozitive ARM, incompatibilă cu aplicaţii Windows obişnuite.

Mai puţin costisitor decât modelul Tablet 810 cu procesor X86 Intel Atom, Tablet 600 pune totuşi la dispoziţie un pachet atractiv de dotări: ecran multitouch cu rezoluţie 1366×768 pixeli, cameră foto de 8 MP cu blitz LED, cameră frontală de 2 MP, suport Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS şi NFC, 2 GB memorie RAM şi dispozitiv SSD.

Conform primelor rapoarte, autonomia bateriei depăşeşte cu uşurinţă pragul de 10 ore şi chiar se apropie de 15 ore la unui regim de utilizare mai puţin solicitant.

Asus Tablet 600 este aşteptată în magazine din a doua jumătate a acestui an, la un preţ sperăm nu cu mult peste nivelul ediţiei cu sistem Android – Asus Transformer Prime.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult