ASUS Transformer Pad TF701T – celebra tabletă convertibilă în laptop a ajuns la o nouă versiune

05.09.2013
ASUS Transformer Pad TF701T - celebra tabletă convertibilă în laptop a ajuns la o nouă versiune

ASUS introduce noul Transformer Pad TF701T, o tabletă cu ecran IPS de 10.1 inch şi chipset Nvidia Tegra 4 quad-core.

Ajutată de un ecran cu unghiuri de vizibilitate generoase şi rezoluţie 2560×1600 pixeli (densitate 300ppi), noua tabletă Asus adresează nevoile amatorilor de filme şi jocuri, redate cursiv folosind nucleul GeForce cu 72 procesoare de shader. Adăugată pentru situaţiile când ecranul tabletei nu este de ajuns, tehnologia Wi-Fi Miracast ne permite să transmitem conţinut unui televizor LCD fără să apelăm la cabluri, iar dacă dorim şi mai multă claritate putem folosi ieşirea HDMI pentru a reda conţinut Ultra HD pe ecranul unui televizor 4K.

ASUS Transformer Pad TF701T

Alături de ecranul cu rezoluţie înaltă, tableta mai pune la dispoziţie un set de difuzoare stereo cu tehnologie SonicMaster, cameră foto de 5MP cu funcţie de filmare Full HD şi o cameră frontală de 1.2MP, capabilă de înregistrare HD. Configuraţia mai include 2GB memorie RAM, 32GB sau 64GB spaţiu de stocare, modul de reţea WiFi N (dual-band) şi suport Bluetooth 3.0. Sistemul de operare livrat este Android 4.2 Jelly Bean, împreună cu aplicaţiile Polaris Office, compatibile Microsoft Office.

Dock-ul mobil prevăzut cu tastatură , touchpad şi acumulator auxiliar, transformă noul Transformer Pad într-un veritabil laptop cu sistem Android, capabil să reziste până la 17 ore cu o singură încărcare, faţă de 13 ore în modul tabletă. Alături de tastatura chiclet şi touchpad-ul multitouch, doc-ul oferă în plus conector USB 3.0 de mărime normală şi slot microSDXC.

ASUS Transformer Pad TF701T

Opţional, putem achiziţiona tableta Transformer Pad TF701T împreună cu accesoriul TransCover – o carcasă de protecţie solidă pentru corpul tabletei, prevăzută cu înveliş durabil pentru protejarea ecranului.

Tableta ASUS Transformer Pad TF701T va putea fi găsită în magazine spre finalul acestei toamne, la un preţ recomandat de 2399 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult