Carcasa iPad Air 2 fotografiată

05.08.2014
Carcasa iPad Air 2 fotografiată

Toată atenţia este îndreptată acum către Samsung Galaxy Alpha şi iPhone 6, însă cele mai recente imagini cu dispozitive încă nelansate sunt adresate fanilor tabletelor iPad. Sursa noilor fotografii cu generaţia următoare de iPad vin tot din China şi prezintă câteva diferenţe interesante de design.

Cea mai diferită parte a carcasei este cea de jos, care include o grilă diferită pentru boxe. În locul celor două rânduri paralele, s-a optat pentru un singur rând de orificii puţin mai mari. Acest lucru ar trebui să asigure un volum mai mare al difuzoarelor şi calitate mai bună a sunetului redat.

Imagini cu iPad Air 2

Cealaltă diferenţă pe care o putem observa cu ochiul liber este în zona butoanelor de pe lateral. Butoanele de volum sunt acum incluse într-un şanţ de pe marginea tabletei, iar butonul programabil de deasupra lor a dispărut complet. În locul său pare să se găsească acum un mic orificiu, care pare a fi microfonul tabletei.

Întrucât sunt disponibile doar imagini cu partea din spate a lui iPad Air 2, fără alte componente ataşate, este greu de intuit dacă Apple va include într-adevăr şi alte noutăţi în noua tabletă. Printre funcţiile aşteptate se regăsesc şi senzorul de amprente, o cameră de 8 megapixeli, cât şi un procesor nou mai puternic.

Având în vedere că de obicei Apple anunţă tablete noi în luna octombrie, mai avem de aşteptat aproximativ două luni până când vom afla detaliile complete.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult