Chuwi CoreBook, portabil cu design 2-in-1 şi procesor Intel Core-M la preţ rezonabil

04.01.2018
Chuwi CoreBook, portabil cu design 2-in-1 şi procesor Intel Core-M la preţ rezonabil

Inspirat de gama Surface Pro de tablete Microsoft cu design convertibil, Chuwi CoreBook promite funcţionalitate similară la un preţ mult mai mic.

Finanţat cu succes în cadrul unei campanii indiegogo, Chuwi CoreBook promite funcţionalitatea unui laptop din formatul unei tablete cu ecran de 13.3”, motorizată de o configuraţi puternică având ca element central procesorul Intel Core-M 7Y30 (familia Kaby Lake), ajutat cu 8GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare.

Adresat clienţilor din mediul business, Chuwi CoreBook vine la pahet cu o tastatură detaşabilă, care ia rolul de husă pentru transport şi suport pentru ecranul. Cu suport pentru rezoluţie Full HD, ecranul este integrat prin laminare cu scutul din sticlă minerală, prezentând o ramă îngustă şi margini uşor curbate.

Lista dotărilor include senzor de amprente, conectivitate Wi-Fi dual band, bluetooth, acumulator de 34.2Whr cu funcţie de încărcare rapidă şi stylus capacitiv în pachetul cu accesorii.

Aflat la etapa de precomenzi, Chuwi CoreBook va fi livrat începând cu luna martie 2018.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult