CHUWI Hi9 Pro, o tabletă accesibilă, dar puternică şi cu trăsături premium

06.08.2018
CHUWI Hi9 Pro, o tabletă accesibilă, dar puternică şi cu trăsături premium

CHUWI, un producător asiatic recunoscut pentru oferta variată de tablete ieftine cu Android şi Windows 10, dă startul cumpărăturilor pentru şcoală cu un produs adresat celor care doresc o alternativă iPad competentă din punct de vedere al performanţelor şi dotărilor oferite, care să se încadreze în constrângerile unui buget limitat.

CHUWI Hi9 Pro se prezintă într-o carcasă integral metalică şi pune la dispoziţie un ecran IPS de 8.4”, cu rezoluţie 2560×1660 pixeli (2.5K).

Pentru 169.99 dolari (139.99 dolari pe durata campaniei promoţionale desfăşurată în unele magazine asiatice) ne alegem cu acces la internet 4G LTE şi o configuraţie puternică, motorizată de vârful de gamă Mediatek – chipsetul Helio X20 cu procesor la 2.3GHz. Desigur, la costul final se va adăuga şi taxa vamală aplicabilă importurilor extra-comunitare.

Tableta vine echipată cu 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare intern, expandabil cu până la 128GB prin ataşarea unui card de memorie microSD. Configuraţia mai include şi o cameră foto de 8MP cu senzor optic furnizat de Samsung, respectiv cameră frontală pentru apeluri video.

Livrate cu versiunea Android Oreo deja instalată, tabletele CHUWI Hi9 Pro includ doar un set minimal de aplicaţii preinstalate, lăsând deschise opţiunile pentru personalizare ulterioară, instalând aplicaţiile preferate direct din magazinul Google Play.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult