Cum arată tableta Galaxy Note 8, alternativa Samsung pentru iPad Mini

24.01.2013
Cum arată tableta Galaxy Note 8, alternativa Samsung pentru iPad Mini

Galaxy Note 8 este replica dată de Samsung pentru iPad Mini, tableta accesibilă lansată de Apple spre finalul anului trecut şi oferită ca o alternativă mai compactă la tableta iPad de mărime normală. Până la prezentarea oficială, eveniment ce ar putea avea loc peste doar câteva săptămâni la MWC 2013, informaţiile scurse prin canale neoficiale lămuresc deja o bună parte din specificaţiile tabletei şi designul pregătit de Samsung pentru carcasa acesteia.

Samsung Galaxy Note 8, cu design în stil Galaxy Note II

Surprinsă pentru prima dată în imagini de o publicaţie italiană, tableta Galaxy Note 8 pare să utilizeze un design cu nuanţe şi linii inspirate de aspectul telefonului Galaxy Note II, dar aplicate la o scară ceva mai mare în jurul unui ecran cu diagonală 8 inch. În partea de jos poate fi observat butonul Home, flancat în ambele părţi de câte un buton capacitiv sensibil la atingere. În partea de sus poate fi observat difuzorul extern, senzorul pentru proximitate şi camera web.

Samsung Galaxy Note 8

Deasupra ecranului poate fi observat compartimentul unde este inserat stylus-ul S-Pen, iar în spate este vizibilă o camera foto fără blitz LED.

Samsung Galaxy Note 8 - vedere din spate

Potrivit unei liste preliminare cu specificaţii, tableta Galaxy Note 2 vine echipată cu chipset quad-core la 1.6 GHz, 2 GB memorie RAM, cameră frontală de 1.3 MP şi cameră foto de 5 MP.

Samsung Galaxy Note 8 - vedere din spate

Ecranul cu format 16:10 suportă rezoluţia 1280×800 pixeli, promiţând imagini mai clare decât cele redate pe tableta iPad Mini.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult