Galaxy View: primele imagini cu tableta gigant de la Samsung

22.10.2015
Galaxy View: primele imagini cu tableta gigant de la Samsung

Samsung a promis la IFA 2015 că va oferi mai multe detalii despre noua tabletă de dimensiuni mari, Galaxy View, în luna octombrie, însă ne apropiem cu paşi repezi de noiembrie şi încă nu am primit noi veşti. O serie de fotografii de presă a fost scăpată de curând pe internet, dezvăluind designul acestui dispozitiv din toate unghuirile, unele decizii fiind foarte surprinzătoare pentru această categorie de produse.

Am aflat deja specificaţiile tehnice ale tabletei în urmă cu doar câteva săptămâni, iar acestea o recomandă mai degrabă pentru consum de conţinut decât pentru utilizarea în aplicaţii de productivitate. Se pare că Galaxy View va fi mai degrabă un Smart TV portabil, pe care să îl poţi lua în camping sau în vacanţă, decât o tabletă pe care să citeşti, să scrii sau să realizezi proiecte creative.

Întrucât funcţia sa principală este afişarea de conţinut, Galaxy View dispune de un stand rabatabil, nu foarte diferit de cel al dispozitivelor Surface, care îl ţine în poziţie verticală. Acesta poate fi de asemenea folosit pentru a sprijini tableta de masă într-o poziţie mai înclinată. Interesant este designul acestui suport, care pare să fie o continuare a carcasei de pe spate şi nu o piesă separată. Şi că tot veni vorba despre spatele lui Galaxy View, acesta oferă în partea de sus un mâner pentru a putea căra mai uşor tableta.

Aparent, Samsung va păstra seria Note Pro pentru a concura pe piaţă cu iPad Pro şi Microsoft Surface Pro, în timp ce Galaxy View va fi încadrată într-o categorie nouă de produse, cu funcţii orientate spre entertainment.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult