iPad mini 4th gen, pregătit cu un nou design

08.04.2015

Încă neanunţată oficial, următoarea versiune a tabletei iPad mini pare să îmbunătăţească designul seriei iPad mini 3, afişând un profil mai îngust şi trăsături care amintesc de tabletele iPad Air din a doua generaţie.

Prezentată într-o serie de poze şi chiar un filmuleţ neoficial, presupusa carcasă rezervată tabletei iPad mini 4 este construită integral din metal şi potrivit sursei citate, a fost modelată preluând designul seriei de tablete iPad Air 2. Astfel, difuzoarele dispuse pe o singură latură a ecranului sunt delimitate cu un singur rând de perforaţii.

iPad mini 4th gen, pregătit cu un nou design

Butonul Rotation Lock/Mute lipseşte, însă poate fi observată perforaţia pentru cartelă SIM, capacul fiind probabil destinat versiunii LTE a tabletei.

Chiar dacă momentan nu sunt cunoscute mai multe detalii, modificările aduse la exterior sugerează intenţia de unificare a liniei de tablete iPad, folosind designul seriei de tablete iPad Air.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult