Primele poze cu iPad Mini, complet asamblat şi funcţional

Primele poze cu iPad Mini, complet asamblat şi funcţional

După ce mai toate zvonurile legate de iPhone 5 s-au dovedit a fi adevărate, aceleaşi surse aduc acum noi detalii despre viitoarea tabletă Apple cu ecran de 7.8 inch, iPad Mini.

Apple iPad Mini

Website-ul chinezesc Bolopad.com se laudă cu primele poze ce surprind o tabletă iPad mini veritabilă, complet asamblată şi în stare de funcţionare. În acest moment nu este clar dacă scurgerile de informaţii denotă breşe grave de securitate în ograda Apple, ce duc la deconspirarea unor produse încă nelansate şi extrem de importante pentru companie, sau avem de-a face cu o nouă strategie de marketing, prin care Apple face scăpate anumite informaţii în mod deliberat, cu scopul de a urmării reacţia publicului şi a reacţiona la eventualele critici, aducând modificări de ultim moment dacă este cazul.

Apple iPad Mini - vedere spate

În orice caz, existenţa unor poze cu o tabletă iPad Mini complet funcţională nu poate însemna decât că produsul este foarte aproape de forma finală şi la mică distanţă de ziua lansării. Cât despre trăsăturile lui iPad Mini, noua tabletă este foarte subţire şi încadrează ecranul cu o ramă mai îngustă decât în mod normal, subţiată mai ales pe lungimea acestuia. Schimbarea are unele beneficii, permiţând acomodarea ecranului de 7.8 inch într-o carcasă compactă, dar poate avea efecte negative la capitolul ergonomie. Lăsând mai puţin loc pentru sprijinirea degetelor, marginea îngustă ar putea îngreuna utilizarea tabletei în poziţie verticală, predispunând la acoperirea involuntară a ecranului.

Apple iPad Mini - interfaţa Lightning cu conector îngust şi difuzoarele externe

Spatele tabletei este asemănător tabletelor Apple din actuala generaţie, însă în partea de jos observăm noua interfaţă cu conector îngust, folosită şi pentru telefoanele iPhone 5. Tot aici observăm şi cele două difuzoare, grupate pe o singură latură a tabletei. Spre deosebire de tableta Google Nexus 7, iPad Mini vine echipat cu o cameră secundară pentru poze.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult