Samsung Galaxy View listat în oferta unui magazin online

27.10.2015
Samsung Galaxy View listat în oferta unui magazin online

Se pare că Samsung este foarte aproape de momentul lansării tabletei Galaxy View, întrucât unele magazine deja au listat-o pentru pre-comandă. Astfel am primit o serie de imagini noi cu imensul dispozitiv portabil, cât şi câteva detalii despre preţ şi variante în care va fi comercializat. Samsung pare să poziţioneze această tabletă ca o soluţie de buget pentru cei care doresc să vizioneze clipuri video pe un ecran portabil de dimensiuni generoase.

Deşi tableta a fost scoasă din oferta magazinului Adorama, listarea ne-a oferit câteva detalii importante despre aceasta. Preţul de pornire este de 599 de dolari în Statele Unite, Galaxy View în varianta de bază fiind echipat cu 32 GB spaţiu de stocare intern, un procesor proprietar octa-core Exynos 7580 şi 2 GB memorie RAM. Alături de acestea, sunt incluse şi module Bluetooth 4.1 LE, WiFi 802.11ac şi conectivitate LTE Cat. 6. Aparent vor exista variante cu până la 128 GB spaţiu de stocare, iar cei care doresc mai mult, pot opta pentru carduri microSD.

Galaxy View va integra un singur senzor foto frontal de 2,1 megapixeli, care poate să filmeze în rezoluţie Full HD la 30 de cadre pe secundă. Nu există o cameră foto pe partea din spate şi nici blitz pentru filmări în condiţii de iluminare slabă. Se pare că scopul camerei este să asigure compatibilitatea cu servicii de apeluri video precum Skype şi nu pentru autoportrete.

Se confirmă astfel că display-ul TFT de 18,4” afişează o rezoluţie de doar 1920 x 1080 pixeli. Rezoluţia scăzută va asigura însă o autonomie mai mare, acumulatorul de 5.700 mAh asigurând 8,5 ore de redare video, conform specificaţiilor Samsung.

Nu avem încă o dată de lansare, însă compania a promis la IFA detalii despre această tabletă în luna octombrie. Având în vedere că mai sunt doar câteva zile înainte de sfârşitul lunii, probabil că vom vedea în mod oficial un anunţ legat de Galaxy View în zilele care urmează.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult