Samsung lansează Galaxy Tab Active2, o nouă tabletă adresată mediului de afaceri

24.10.2017
Samsung lansează Galaxy Tab Active2, o nouă tabletă adresată mediului de afaceri

Galaxy Tab Active2 este o tabletă cu design rezistent, orientată către nevoile utilizatorilor din mediul de business. Noul produs oferă o gamă variată de funcţii, precum integrarea datelor biometrice, modul multi-window şi capablităţi S Pen care funcţionează în condiţii dificile de muncă, îmbunătăţind productivitatea şi flexibilitatea angajaţilor din industria transporturilor, a siguranţei publice şi a industriei prelucrătoare.

Opiniile utilizatorilor şi partenerilor au stat la baza conceperii Samsung Galaxy Tab Active2. Produsul a fost dezvoltat special pentru a crea o nouă categorie de tablete pentru forţa de muncă globală,” spune Suk Jea Hahn, Executive Vice President al Samsung Electronics’ Global Mobile B2B Team. „Am lucrat în mod strategic la construirea unui ecosistem larg de parteneri cu scopul creării unei funcţionalităţi extinse a tabletelor, prin colaborări cu lideri din industrie precum IBM, ECOM Instruments, Gamber Johnson, Ram®Mounts, iKey, Otterbox şi Koamtac. Împreună cu IBM Maximo, suntem încântaţi să dezvoltăm pentru prima dată cele mai bune capabilităţi de gestionare a resurselor din industrie pentru ca angajaţii de teren să îşi simplifice vieţile.”

Tableta Samsung Galaxy Tab Active2 are opţiuni profesionale de prindere la bordul vehiculelor destinate flotelor comerciale şi sectorului public prin parteneriate cu Gamber Johnson şi Ram Mounts. Cu ajutorul colaborării cu ECOM Instruments, au fost integrate funcţii ce oferă protecţie împotriva condiţiilor extreme regăsite în industria petrolieră, farmaceutică şi chimică. Alte funcţionalităţi sunt scanarea portabilă a codurilor de bare oferită de Koamtac, curelele de mână produse de Otterbox şi tastaturile ultrarezistente portabile de la iKey.

Carcasa beneficiază de certificare MIL-STD-810, garantând durabilitatea tabletei sub presiuni excesive, temperaturi ridicate, medii ostile, vibraţii sau căderi bruşte. Tableta Galaxy Tab Active2 a fost testată pentru căderi de până la 1.2m înălţime, este rezistenţă la apă şi praf prin certificarea IP68 şi dispune de un ecran tactil care permite utilizarea tabletei cu mănuşi sau mâini umede. Aceste caracteristici asigură o mai bună durabilitate în condiţii extreme, cu un design simplu şi o interfaţă care permite utilizarea tabletei cu o singură mână.

Tableta este disponibilă împreună cu o variantă îmbunătăţită a accesoriului S Pen, cu 4096 puncte de presiune şi opţiunea air command. S Pen dispune de asemenea de certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf pentru a fi folosit în medii exterioare.

Configuraţia tabletei mai include o cameră foto  de 5MP cu autofocus Focus şi funcţie de recunoaştere facială, respectiv senzor biometric pentru autentificare cu ajutorul amprentei.

Atunci când tableta este sincronizată cu noul giroscop şi senzorii geomagnetici, angajaţii vor beneficia de o gamă mai largă de capabilităţi ale realităţii augmentate (AR). AR poate acum să fie folosită cu Galaxy Tab2 pentru programul de training al angajaţilor şi pentru gestionarea relaţiilor cu clienţii, companiile având astfel posibilitatea să-şi pregătească angajaţii într-un mediu realist fără a fi nevoie să se deplaseze în teren. Aceasta conţine, de asemenea, funcţia NFC.

Dispozitivul dispune de conectivitate LTE, funcţie de încărcare rapidă cu un control eficient al bateriei mai multor dispozitive şi pini de semnal suplimentar pentru conectarea opţională la tastatură.

Tableta Samsung Galaxy Tab Active2 oferă companiilor soluţii de securitate compatibile cu platforma de protecţie şi autentificare biometrică Knox, inclusiv un scaner cu amprentă digitală, care oferă o autentificare optimizată la sistemul de securitate şi recunoaştere facială pentru a uşura utilizarea hands-free.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult